Foodtruck

Lej en bemandet foodtruck til din fest

Hurtig og nem mad til alle anledninger

Hos T.K.C. Mad kører vi ud til events og begivenheder i vores foodtruck og serverer mad til dig og dine gæster. 

En foodtruck er det ideelle valg for dig, der står og mangler lækkert og hurtigt mad til din næste fest, reception, åbent hus eller lignende. 

Vi sørger for det hele, så du kan slappe af og nyde festen.

Foodtruck til enhver festlig lejlighed

Streetfood er hurtigt blevet populært blandt den danske befolkning, og derfor oplever vi også, at antallet af foodtrucks er skudt i vejret. 

Foodtrucks giver nemlig flere muligheder i forhold til hvor, hvornår og hvordan maden kan serveres. En foodtruck kan også ofte være festens højdepunkt.

Du kan bruge den til lige, hvad du vil, om du skal holde konfirmation, studenterfest, barnedåb, reception, fødselsdag, bryllup eller en bare fordi fest, så står vi altid klar til at hjælpe jer med lækker mad. Den giver frihed til dig som vært og er samtidig et festligt indslag til gæsterne. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan serveres i foodtrucken!

Når du bestiller en foodtruck hos T.K.C. Mad, skal du ikke bekymre dig om, hvordan vognen stilles op, det eneste du skal forholde dig til er vognens placering. 

Vi sørger for, at det hele står klar, når dine gæster ankommer. Vi medbringer alt det, som skal bruges, og alt slags tilbehør. Vi stiller desuden også med personale og rydder naturligvis op efter os selv, når det hele er slut – så læn dig tilbage og nyd festen og selskabet med dine gæster, så ordner vi resten! 

Vær opmærksom på, at vi har behov for strøm, før vi kan servere for dig og dine gæster, da vognen skal have strøm. Vi skal have adgang til kraft stik, med 16 amp. Vi medbringer selv op til 70 meter kabel. 

Vi skal senest have antallet af gæster 1 uge før arrangementet, og skulle der være børn u/ 12 år tælles disse som halve. 

Vi er hos jer 30-45 min før ønsket serveringsstart, og når vi er færdige rydder vi op og tager skraldet med derfra. Vi medbringer også skraldespande som kan placeres omkring vognen. 

Vognen mål:
– 2,5 meter høj 
– 4,5 meter lang

Betaling: 
Vi medbringer en regning til jer på dagen, med mindre andet er aftalt på forhånd. 

Du kan betale kontant på dagen, eller du kan overføre til os efterfølgende. 

Da vores foodtruck heldigvis er rigtig populær skal du sørge for at bestille i god tid, så du er sikker på vognen er ledig den dag du ønsker den. 

 

 

Hvis du står og mangler en foodtruck til din næste fest eller har yderligere spørgsmål til leje af foodtrucken, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til din fest.

For at få glæde af foodtrucken, skal I dog minimum være 40 personer.

Priser pr. person for 2 timer: 

Vælg 1 slags – 155,- 

Vælg 2 slags – 165,- 

Vælg 3 slags – 175,- 

Er I over 100 personer, kan I få en ekstra god pris. 


Vi hjælper os gerne med jeres reception hvor antallet er ukendt. 
Kontakt os gerne, så finder vi en god løsning så din reception også bliver helt perfekt. 

Vi gør alt klar, så du kan nyde festen

Forslag til ting der kan serveres i foodtrucken: 
  • Cheeseburger m/ saftig bøf af oksekød, burgerdressing, sprød salat, agurk, tomat, hjemmesyltede rødløg og cheddar. (Kan også serveres uden ost) 
  • Flæskestegsburgere m/ mør og saftig flæskesteg, salatmayonaise, hjemmelavet rødkølssalat og hjemmelavet agurkesalat
  • Kyllingeburger m/ saftig og sprød kyllingebøf, karrydressing, bacon, sprød salat, agurk, tomat og hjemmesyltede rødløg
  • Pulled pork eller pulled chicken burger m/ salatmayonaise og hjemmelavet coleslaw
  • Pølser m/ brød, Fransk hotdog, Hotdog, Frankfurtere og Ostepølser. 
  • Tarteteller m/ hønsekød i asparges
  • Kylling i karry m/ ris eller Boller i karry m/ ris 
  • Chili con carne m/ ris 
  • Pita m/ pulled pork eller pulled chicken, hjemmelavet urtedressing og hjemmelavet kålsalat
 
Eller har du en god ide ?

Bestil vores foodtruck her

Når du bestiller en foodtruck hos T.K.C. Mad, skal du ikke bekymre dig om, hvordan vognen stilles op. Vi sørger for, at det hele står klar, når dine gæster ankommer. Vi medbringer alt det, som skal bruges, og alt slags tilbehør. Vi stiller desuden også med personale og rydder naturligvis op efter os selv, når det hele er slut.

Udtalelser

Det siger vores kunder om os