Event catering

Catering i Midt- og Vestjylland

Til enhver festlig lejlighed

Mangler du catering til din næste firmafest, reception, afslutning eller lignende? 

Hos T.K.C. Mad tilbyder vi en bred vifte af forskellige menuer, som vi sammen tilpasser til netop din fest. Fælles for vores udvalg er, at vi altid har fokus på den gode kvalitet, og derfor serverer vi kun mad produceret af friske råvarer. 

Lad os stå for maden til din næste fest, så du slipper for besværet i køkkenet og kan være til stede med dine gæster.

Server mad lavet af gode og friske råvarer

Maden har ofte en stor betydning for festens succes. Hos T.K.C. Mad kræser vi derfor lidt ekstra om maden. Vi sætter nemlig en stor ære i, at vores råvarer er af den bedste kvalitet, når du bestiller hos os. Du kan derfor forvente smagfulde menuer produceret af friske og gode råvarer, som er nøje udvalgt efter årstiden. På den måde kan du være sikker på at sende mætte og glade gæster hjem, når festen slutter.

Sammensæt din egen menu

Uanset om du skal bruge mad til firmafest, julefrokost eller sportsstævner, kan vi hjælpe dig med at gøre festen til en succes. Hos T.K.C. Mad har vi nøje sammensat vores menuer, så de passer til enhver lejlighed. Vi byder på alt fra pålægsfade, tapas og nemme måltider til buffet. Vi har en masse gode tilbud på lækker mad til din næste fest.

Vi ønsker at give vores kunder den allerbedste oplevelse, og derfor kan du selv sammensætte menuen, så den passer til din fest. Vi kommer også gerne med idéer og inputs til hvilken mad, der passer til anledningen. Giv os et kald, og så tager vi en snak om, hvad vi kan tilbyde dig.

Udtalelser

Det siger vores kunder om os