Hvem er T.K.C MAD

TKC Mad er en madservice virksomhed, som har specialiseret sig i madordninger. Vi er kompetente i alle former for mad, f.eks. frokostordninger til virksomheder, julefrokoster og mad ud af huset.

Vi leverer desuden nylavet pensionistmad lige til døren mellem kl. 10.00 – 13.00 hver dag 363 dage om året.

Vi leverer mad til mange institutioner i vores område. Vi mener at det er vigtigt at man får den rette næring i sit måltid, hvilket TKC Mad tager højde for. Vi benytter nemlig kun friske og gode råvarer.

Du er altid velkommen til at ringe og få et tilbud, om lige netop dine ønsker.

TKC Mad har til huse i den gamle Kjærgårdsholm Kro, hvor vores mad tilberedes af de bedste råvarer. Vi udvider hele tiden vores kundeområde på pensionistmad.

Vi har en stor “familie” på 18 TKC-biler, som alle ugens 7 dage leverer lækker, frisklavet og varm mad. Kender DU nogen, der vil prøve 3 gratis middage? Så kan vi kontaktes på tlf. 97 54 10 26.

Vi ses på landevejene! 

mad med holdning

363 dage om året!

Vi tilstræber et højt serviceniveau og vil gøre vort yderste for at kunden er glad for at bestille mad hos os. Vi er ikke tilfreds før kunden er det – så kort kan det siges! 

kort fortalt

  • Maden tilberedes af kompetent personale – er frisklavet og produceret af gode råvarer.
  • Maden leveres direkte til kundens dør af vores servicemindede chauffører, der altid leverer maden med et smil på læben.

T.K.C Mad er ejet af

Nanna Primdal Kristoffersen

TV-indslag om t.k.c mad

Sendt 30.08.2013