Madservice

Hos T.K.C MAD

Har du interesse i at vælge T.K.C Mad som leverandør af varm frokost, vil vi sætte en ære i at servicere dig med varm, god og veltilberedt mad. Vi laver maden af friske råvarer – og vi ser frem til det daglige besøg hos dig. Din varme mad bliver leveret til dig, af vore servicemindede og flinke chauffører, hver dag du ønsker det.

Din mad bliver leveret mellem kl. 10.00 – 13.00

Afbestilling kan ske helt frem til kl. 9.00 samme dag.

Flere valgmuligheder

Vi laver nye madplaner hver måned og her er der to hovedretter, du frit kan vælge imellem hver dag. Er der ting du ikke kan tåle, har du mulighed for at få en anden ret.

Har du særlige behov omkring dine måltider, så er du naturligvis velkommen til, at ringe til os – så finder vi en god løsning for dig! Vi hjælper dig gerne med f.eks. at skære din mad ud og åbne din ret, hvis du har behov for det.

vælg-mellem-mange-retter-hos-tkc-mad-tkcmad-madservice

Dagens suppe og dessert

Du har altid mulighed for, sammen med din hovedret, at tilkøbe dagens lækre suppe. Se mulighederne på vores månedlige madplan. Det samme har du mulighed for med vore velsmagende desserter.

Survarer er med i prisen

Du behøver ikke selv købe survarer som agurkesalat, rødbeder og asier. Ønsker du at få dette med til dine måltider, så giv blot chaufføren besked dagen før. Så har vi det med til dig næste dag.

Gæstemad og lidt godt til køleskabet

Hos T.K.C Mad har du også mulighed for, at tilkøbe lækre håndmadder til køleskabet. Skal du have gæster, klarer vi også maden til dem. Giv blot chaufføren besked, eller ring og hør om de mange muligheder. Du kan også se vores brochurer her på tkcmad.dk.

Priserne på håndmadder, smørrebrød og andre lækre ting, kan du se her.

håndmadder-smørrebrød-håndmadder-i-skive-billige-håndmadder-billige-smørrebrød-smørebrød

Mad med holdning

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Hos T.K.C Mad sætter vi en stor ære i at tilberede dine måltider af de bedste råvarer og helt fra bunden. Læs f.eks. her om hvad vi gør for at vores kunder føler sig lidt ekstra forkælede.

Vi har også en holdning til madspild og tænker hver dag over hvordan vi håndterer vort organiske affald.