Prøv TKC Madservice

i 3 dage gratis

Vi giver alle nye kunder mulighed, for at smage vores madservice mad. Prøvemaden er helt gratis og inkl. levering og moms. Du skal bare oprette dig som ny kunde her – og så kommer vi med maden til dig. Er maden ikke noget for dig, kan du afmelde dig som kunde igen, efter 3 dage. -Ingen binding!

Du kan se hvad vi har på menuen i denne måned, ved at klikke her. Menuen består hver dag af 2 forskellige varme retter, 1 slags suppe og 1 slags dessert. Desuden tilbyder vi salat og håndmadder til en beskeden pris, som du kan få bragt med din madservice ud.

Lad mor, far eller bedsteforældrene prøve madservice

Det kan være et stort spring for en ældre, at overgive sig til mad udefra, frem for at lave den selv. Hjælp derfor din mor, far eller en du har kær – og vis dem at de stadig kan få god, sund og frisklavet varm mad hver dag. Hjælp dem, ved at give dem 3 prøveretter fra TKC Mad.

De behøver ikke engang få mad fra os hver dag, om de så kun ønsker mad 1 gang i ugen eller måneden, er det helt i orden. Vi leverer når i ønsker det.

Mange af vores ældre kunder føler sig lettede, når de får maden fra os, fordi de har overskud til så meget andet i hverdagen. Selvom de godt kan lave maden selv, vælger de at værdsætte dem selv, ved at få varm mad fra os.

Senior-mad-til-mor-far-ældremad-madservice-mad-service-tkc-mad-tkcmad-gratis-mad-tkc-prøv-gratis-gaveide-til-bedsteforældre-bedstemor-bedstefar-pensionist-mad