Mad ud af huset

TKC Mad tilbyder en lang række forskellige retter som mad ud af huset skive – og de kan sammensættes lige som man ønsker. Fælles for dem alle er, at de er lavet af friske og gode råvarer – leveres til tiden – minimal arbejde inden servering. Du kan se vores 3 brochurer herunder. Du kan sammensætte din hele egen menu til jeres næste fest, komsammen eller firmaudflugt.

Vi leverer mad ud af huset Skive, Salling, Herning, Holstebro, Struer, Viborg, Thyholm og mange andre områder. Ring endelig og forhør dig ad. Du kan også se vores leveringspriser her.

Konfirmation

Læs her hvad vi har at byde på til den store fest.

konfi2

Det nemme måltid

De nemme, lækre og prisfornuftige måltider. Til f.eks. jagtselskaber, kortklubber og andre selskaber, ned til 10 personer.

det-nemme-måltid-udenklammer

TAPAS

-Er der nogen hyggeligere måde, at mødes på?

Hos TKC Mad hjælper vi gerne til med hyggen og madglæden, hvad enten det er vennerne, forretningsforbindelserne eller familien, der skal forkæles med lækkerier. HUSK at vi leverer GRATIS indenfor 20 km og helt ned til 10 kuverter.

tapas-tkcmad-semenuen

Sommerfest

Læs her hvad vi har at byde på til din sommerfest.

tkcmad-sommermenu-sommer-menu-mad-tkc-mad

Julefrokost

Se vores to gode tilbud på julefrokost her. Husk at bestille i god tid, da julen er en travl tid.

julefrokost2017

Har du special ønsker til maden, til den fest du skal holde, så kan du kontakte os og så tager vi en snak om hvad vi kan tilbyde dig.